Naschoolse activiteiten

De nieuwsgierigheid en ontdekkingszin van kinderen op de Matthiassschool worden niet alleen gestimuleerd onder schooltijd, maar ook daarna. Heeft de laatste bel geklonken, dan kunnen zij laten zien welke talenten ze hebben in sport en spel.

Lees verder
Sluiten

Naschoolse activiteiten

Kleuterdansen, speurneuzen in de natuur en judoën; je verwacht zulke activiteiten niet bij een basisschool. Maar bij de Matthiasschool vinden we het belangrijk dat leerlingen meer leren dan alleen de traditionele schoolvakken.

In of vanuit ons gebouw

Boeken dicht, alle zintuigen ‘aan’! Wij bieden een rijk palet aan naschoolse activiteiten, waarin kinderen hun energie, creativiteit en fantasie kwijt kunnen. Iets voor uw kind? Klik hier voor het aanmelden. Alle activiteiten worden in of vanuit ons gebouw verzorgd en onder uw aandacht gebracht via de (digitale) nieuwsbrief en via de posters in de school. Betaling via de AlkmaarPas is mogelijk.

SportX

De echte sportievelingen komen ook aan hun trekken. De Matthiasschool is een zogenaamde ‘SportX-school’. Wij hebben een vakleerkracht gymnastiek in dienst die na schooltijd onze leerlingen laat kennismaken met allerlei sporten. Waar worden zij enthousiast van en waar hebben ze aanleg voor? Bij SportX wordt het duidelijk.